Pakendilahenduste tootja Nefab Packaging OÜ sai PEFC serdi! Palju õnne!

Kolmekümne kaheksas riigis tegutsev ettevõte on öelnud, et jätkusuutlikkus on saanud nende visiooni keskmeks ja ettevõtet edasiviivaks jõuks.
Nefab Packaging OÜ tegevjuht Jana Salmi sõnul on kogu Nefab Grupi jätkusuutlikkuse vedajateks ettevõtte Balti riikide ja Skandinaavia meeskonnad.
„Meile on oluline, missugune on meie ettevõtte jalajälg tervikuna. Meie tarneahelad peavad olema läbipaistvad ja lihtsalt jälgitavad. Jätkusuutlikult majandatud metsade puit on materjal, mida kasutame oma pakendites ja seeläbi saame vähendada oma jalajälge,“ selgitab Jana. Ettevõte väärtustab biolagunevate ja taastuvate materjalide kasutamist pakendites, mille osas tehakse koostööd tuntud ülikoolidega. Samuti on võetud suund ka plastiku osas – soovitakse enam kasutada taaskasutatud materjalist toodetud pakkematerjale.
„Meie otsus kasutada jätkusuutlikust puidust loodud pakendeid, mõjutab tegelikult kogu tarneahelat,“ lisab ta.
Nefab on enam kui 75-aastase kogemusega ettevõte, kel on 100 tootmis- ja teenindusüksust kõikjal maailmas.
Nefab`i klientide hulka kuuluvad tootjad tehnoloogia, energeetika, masinatööstuse, kaevanduste- ja ehituse valdkondadest ning paljudest muudest tööstusharudest. Ettevõte on eksperdiks pakendite ettevalmistamise valdkonnas.

Loe Nefab kohta SIIT!  
Ettevõtet auditeeris Preferred by Nature: www.preferredbynature.org