”Jätkusuutlikkus Aikkonis on midagi, mis on meie juurtes. Oleme olnud selles valdkonnas mitmel viisil teerajajateks,” räägib Aikkon EST OÜ tegevjuht Rainer Hoff

PEFC tarneahela serdi saanud Aikkon kasutab ära pea täies mahus kõik puidu jäägid. Puhastab oma heitvee enne, kui laseb selle linnataristusse. Heitveejäägid kogutakse kokku, kuivatatakse, pressitakse kokku ja utiliseeritakse. Samuti toodab ettevõte päikesepaneelidega elektrit tehase tarbeks.


Rainer Hoff tõdeb, et tänasel päeval hakkavad seadused ja määrused nende endi poolt kehtestatud standarditele järgi jõudma.


PEFC tarneahela sert annab ettevõtte juhi sõnul partneritele selge sõnumi Aikkoni väärtuste ja usaldusväärsuse kohta. Ja seda läheb vaja, sest seni valdavalt Skandinaavia turgudele eksportiv ettevõte on laienemas teistele Euroopa turgudele.


Ettevõte toodab puidust lae- ja seinaelemente, mis on taaskasutatavad ja lihtsalt paigaldatavad. Jätkusuutlikust puidust tooted on põhjamaise disainiga. On hea akustika tagajaks ning kõrgeima tulepüsivuse omadustega.


PEFC soovib jõudu Aikkonile uute eesmärkide saavutamisel! 🙂


Infot Aikkoni kohta leiate SIIT!